Ознака: веспи

Чешките електрични веспи хит во Калифорнија

Ентузијазмот на еден англиски претприемач го претвори своето хоби - обновување на „чехословачките Веспи“, во вистински бизнис. Десет години откако италијанскиот „Пјаџо“ го пушти во...