18.6 C
Skopje
24.8.2019 - 7:35

Ознака: Весна Ефтимов

Градот избра најубаво уреден двор

Градот ги избра најдобрите на јавниот конкурс за избор на најеколошка компанија, најголем придонес во областа на заштитата на животната средина, најубаво уреден двор...