1.3 C
Skopje
18.11.2018 - 20:02

Ознака: веселби

Летна печалбарска разгледница

И ова лето, како и изминатите, сѐ е во знакот на печалбарите и на свадбите. Раздвиженоста е за неколкупати зголемена во споредба со претходните...