15.1 C
Skopje
16.9.2019 - 0:49

Ознака: верско наследство

Белград бара признаен статус на СПЦ и заштитена зона за 44...

Косово Признаен статус на Српската православна црква на Косово, како и неограничен период да се задржи правниот режим за 44 објекти што претставуваат специфична зона...