10.9 C
Skopje
18.4.2019 - 13:32

Ознака: верски храмови

Политичарите агитираат и во верските храмови

Дилемата што се наметнува е зошто политичарите, државните и партиските функционери ги користат овие настани од верски карактер за политичка пропаганда, колку нивното присуство...