27.6 C
Skopje
26.4.2019 - 16:23

Ознака: верски туризам

И верскиот туризам носи пари

Последниве две-три години домашните туроператори срамежливо и инцидентно, и тоа по барање од туристите што престојуваат во нашите познати туристички центри, им организираат еднодневни...