0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 3:43

Ознака: Вербата

Велигден чувар на трпението и на вербата

Според толкувањата на теолозите на Македонската православна црква-Охридска архиепископија, се случило воскресението на Господ Исус Христос, со што ја извојувал најголемата победа за луѓето,...

Вербата опаѓа, но верата и надежта остануваат

Дали религиите воопшто, верските институции и верниците се погодени од коронавирусот и како се одразува тоа на нивното суштествување? Дали пандемијата на коронавирусот ќе...