Ознака: „Венити фер“

„Њујорк тајмс“, „Лос Анџелес тајмс“, „Венити фер“ за „Медена земја“

Американските медиуми, меѓу кои и влијателните „Њујорк тајмс“ и „Лос Анџелес тајмс“, објавија одлични рецензии за документарниот филм „Медена земја“, македонскиот победник на „Санденс“,...