7.2 C
Skopje
22.11.2019 - 9:46

Ознака: Венецијанска

По свадба – тапани пред Венецијанската комисија

Венецијанската комисија работи на мислење на сѐ уште неусвоени закони, бидејќи целта на изработеното мислење од страна на комисијата е квалитетно да се подобри...