1 C
Skopje
23.2.2019 - 14:41

Ознака: „Венецискиот филмски фестивал“

Со децении немаме филм на „Венецискиот филмски фестивал“

Откако Милчо Манчевски го освои „златниот лав“ во 1994 година за „Пред дождот“ и подоцна, во 2001 година, кога неговиот филм „Прашина“ го отвори...