27.8 C
Skopje
20.6.2021 - 22:31

Ознака: велосипедски бум

Коронавирусот предизвика велосипедски бум во Европа

Низ Европа лицата што не можеа да работат од дома го отфрлија јавниот превоз и ја избраа побезбедната опција на велосипедот како превозно средство...