Ознака: велосипедска патека

Нова велосипедска патека пред главната Пошта

Пешачката површина пред објектот на главната Пошта во центарот на градот од денеска има нов лик, изградена е нова велосипедска патека, поставени се клупи...

Проекти многу, велосипедска патека ниту една

Во рамките на Европската недела на мобилност, минатата недела, на една од најфреквентните улици во Битола, Васко Карангелевски, во присуство на градоначалничката Наташа Петровска...