13.3 C
Skopje
24.5.2019 - 7:34

Ознака: Велика Стојкова Серафимовска

Нематеријалното наследство е во алармантна состојба

Велика Стојкова Серафимовска, етномузиколог Заштитата на нематеријалното наследство веќе со години во светот добива сѐ поголемо значење, а во земјава со актуелната примена на Преспанскиот...