29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 22:10

Ознака: „Велигденски Кули“

Многувековната традиција „Велигденски кули“ и годинава одржана во Македонски Брод

Многувековната традиција на културно-туристичката манифестација „Велигденски кули“, пред голем број гости се одржа и годинава во Македонски Брод, на која покрај локалните жители, присуствуваа...