Ознака: Велигденскиот концерт

Велигденскиот концерт на Бочели има речиси 25 милиони прегледи

Италијанскиот оперски пејач Андреа Бочели за католичкиот Велигден одржа концерт во празната катедрала „Дуомо“ во Милано. За помалку од еден ден, видеоснимката има речиси...