8.8 C
Skopje
20.10.2021 - 0:11

Ознака: векот

Интервјуа што го обележија векот

Објавени во различни периоди од минатото столетие, овие разговори со најголемите политичари и други познати личности оставија најсилен и најтраен впечаток врз светската читателска...