2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 2:12

Ознака: вежба за упат

Завршна вежба за спасување заложници и извлекување на ВИП личности

Во касарната во Ѓорче Петров денеска се одржа завршна вежба за упад, спасување на заложници, неутрализирање на терористи и извлекување на ВИП личности. Завршната вежба е...