20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 12:53

Ознака: „Вевчанскиот карневал“

Здружението „Антропија“ подготвува претстава за „Вевчанскиот карневал“

Крајниот продукт - претставата, очекуваме да се развие низ истражувања и соработка со оние што денес се дел од овие ритуали и ја одржуваат...