18.8 C
Skopje
18.6.2021 - 1:11

Ознака: „Вдовици“

Пристигнуваат вдовици на борците на ИСИЛ

Паралелно со овие подготовки, се разгледуваат и сите правни механизми за евентуално санкционирање на жените што му дале поддршка на ИСИЛ, но се подготвува...

„Вдовици“ од Меквин пристигнува во кината

Конечно во нашите кина пристигнува новиот крими-трилер „Вдовици од Меквин, режисерот на: „Глад“, „Срам“ и „12 години ропство“. Филмот доби одлични критики, како од...