Ознака: Вајтчапел

Злоделата на Џек Мевосек уште го вознемируваат Лондон, овој пат преку...

Мурал на кој е претставено застрашувачко лице кое се пробива од ѕидот и злокобно гледа кон минувачите на улиците на Вајтчапел, а прстите му...

Конечно откриен идентитетот на серискиот убиец Џек Мевосек?

Нови ДНК истражувања направени на шал кој се верува дека го поседувала една од жртвите на Џек Мевосек ги зајакнаа теориите во кои се...