Ознака: Вашингтонскиот

Брисел скептик за Вашингтонскиот договор

Изразениот скептицизам на опозициските лидери во Косово, но и воздржаниот став на Европската Унија, го доведува во прашање остварувањето на Вашингтонскиот договор. Додека владеат...