Ознака: Вач

Фејсбук ќе направи уред за следење серии и емисии на вашиот...

Уредот, наводно, интерно наречен „Рипли“, ќе биде оптимизиран за телевизиската платформа на Фејсбук „Вач“. Поставувачката кутија ќе ви овозможи да ги пренесувате видеата на...