Ознака: ваучер

Здружението на пензионери од Куманово ќе подели 750 ваучери од 1.000...

Здружението на пензионери од Куманово на своите пензионери денеска и во наредните два дена ќе подели точно 750 ваучери со вредност од 1.000 денари. Вредносните...

Ваучери за 665 клуба, 174 индивидуални спортисти, 46 спортски федерации

Аген­ци­ја­та за мла­ди и спорт (АМС) ги об­ја­ви ли­сти­те со клу­бо­ви, фе­де­ра­ции и со индиви­ду­ал­ни спор­ти­сти што до­би­ја т.н. фи­нан­си­ски ва­у­че­ри за акту­ел­на­та спорт­ска...

И годинава ќе има ваучери за домашен туризам

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција во Владата информираше за програмите кои што ќе ги реализира Министерството за економија во 2021 година,...

Скопјани со дилема дали ќе се испива чашка повеќе со ваучер...

Веста дека кафеаните низ Скопје ќе даваат ваучери за такси-превоз на пијани гости сѐ уште не ја затвори граѓанската дебата, што потоа се разви,...