Ознака: ваутер плом

Амбасадорите Бејли, Гарет и Пломп го чистеа кејот покрај Вардар

Под мотото „Исчисти, Твитни“ денеска се одржа волонтерска еко-акција за чистење на кејот покрај Вардар, со која беа опфатени патеките и бреговите од двете...