24.8 C
Skopje
4.8.2021 - 10:59

Ознака: ВАУРОН ДОО Скопје

Mакедонската фирма ВАУРОН донираше 10 прочистувачи на Клиника за Ифективни Болести

Македонската фирма ВАУРОН ДОО Скопје донираше 10 прочистувачи на Oдделот на ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА предвиден за пациенти со Корона вирус, за придонес кон заштитата на...