Ознака: Васко Војновски

Одбележан денот на лицата со посебни потреби во Битола

Денеска во Битола лицата со интелектуална попреченост го одбележаа својот ден. - Овој ден одбравме сите да бидеме исти. Секој од нас носи талент и...