0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:17

Ознака: Васил Костојчиноски

Еден поглед кон минатото, заради сегашноста и иднината

Токму 1934 е година на распуштање на михајловистичката ВМРО и на укинувањето на нејзините организациски структури во Петричкиот округ. Поделбите не беа само борба...