Ознака: василевски

Меѓународно признание за Ристо Василевски

Повеќе меѓународни организации од 10 земји (САД, Германија, Англија, Франција, Италија, Шпанија, Украина, Кина, Индија и Јапонија), меѓу кои се и меѓународниот центар „Пегазус...

Пратениците Муковски и Василевски остануваат во домашен притвор

По определениот 30-дневен притвор на поранешниот министер за внатрешни работи Митко Чавков и на уште четири лица обвинети за настаните во Собранието на 27...