Ознака: Ванчо Бонев

Во Струмица веќе 25 години опстојува здружението „Вечно млади“ на фудбалски...

Група упорни рекреативци од Струмица пред 25 години спонтано се собраа зад Градскиот стадион и почнаа да играат мал фудбал. Првите неколкумина од нив,...