24 C
Skopje
15.10.2019 - 18:45

Ознака: ванила

Ванилата поскапа од среброто

Цените на ванилата во изминатите две години се зголемија, по што овој сладок зачин моментно чини повеќе од среброто. За еден килограм ванила потребни се...