-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:12

Ознака: Ване Костуранов

Детскиот свет ми е поблизок, сакам што подолго да останам во...

Во светот на возрасните е презагадено во секоја смисла. Детската чистина, како што растеме, почнува да се претвора во депонија. Во куќа со новороденче...