3.7 C
Skopje
11.12.2019 - 21:55

Ознака: вандализира

Негрижа ги вандализира спомениците

Ако навистина се направат вистинските чекори, тогаш сигурно како општество ќе потврдиме дека сме изградиле многу повисока свест и однос кон спомениците, кон нашето...