10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:25

Ознака: Ванг

Непомнијашчи е сам на врвот

ШАХ - ТУРНИР НА КАНДИДАТИ Рускиот велемајстор (ВМ) Јан Непомнијашчи изби сам на врвот на Турнирот на кандидатите за предизвикувач на светскиот првак во шах,...