14.8 C
Skopje
19.6.2019 - 7:38

Ознака: Вангел Качев

Не верувајте им на Данајците…

Денес Македонија ги доживува најтешките моменти од својата историја. Државниот и националниот идентитет се загрозени како никогаш досега, притоа, како однадвор така и однатре....