Ознака: „Валкан танц“

Најавено ново продолжение на филмот „Валкан танц“

Популарната романтичната драма „Валкан танц“ од осумдесеттите ќе го добие своето продолжение, а во него ќе настапи и Џенифер Греј, која во првиот дел...