15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 16:24

Ознака: БУЏЕТСКИТЕ

Капиталните инвестиции потонаа во „загубарската неодговорност“

Социјалниот дел од буџетот пораснал за 70 отсто, а капиталните инвестиции пораснале за 14 отсто последните 10 години, тука има голем дисбаланс и како...