27.2 C
Skopje
18.7.2019 - 15:12

Ознака: Буш Постариот

НАТО е застарено

И доколку биде неуспешна потрагата по нова мисија на НАТО, и доколку геостратегиските промени покажат дека подобро е НАТО да се замени со армија...