Ознака: булеварот

Салма Хајек доби ѕвезда на Булеварот на славните

Популарната холивудска актерка со мексиканско потекло Салма Хајек во Лос Анџелес ја откри својата ѕвезда на Булеварот на славните, која им ја посвети на...

Прв црвен дрворед на булеварот 8 Септември

Нов дрворед со околу сто листопадни дрвја и 1.100 нискостеблести растенија со црвени листови деновиве е формиран по должината на булеварот 8 Септември, во...

Нов дрворед со 300 дрвја на булеварот АСНОМ

На булеварот АСНОМ, во Општина Аеродром, се засадија 300 нови листопадни и зимзелени дрвја што веќе напролет ќе развијат убави крошни, чии сенки ќе...