31.2 C
Skopje
17.9.2019 - 15:08

Ознака: Буква Ј

За јагулата од Преспанско Езеро и за еден Јанко од Јанковец

Во „Колибри“, како подарок за сите деца, ексклузивно ја објавуваме серијата „За секоја буква приказна“ во 31 продолжение, на писателот Владо Димовски. Приказните се...