Ознака: буква О

За овчарот Огнен од Ореово, за волкот и за овенот

Во „Колибри“, како подарок за сите деца, ексклузивно ја објавуваме серијата „За секоја буква приказна“ во 31 продолжение, на писателот Владо Димовски. Приказните се...