Ознака: бугимен

Китино Кале утревечер ќе ги нагости Тони Зен, Бугимен и Мавртен

Летово Китиното Кале претставува културен и забавен епицентар како на Кичево, така и на соседните градови, бидејќи на летната сцена на калето летово продефилираа...