22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 0:45

Ознака: Бугати

Најбрзите автомобили низ историјата

Уште со производството на првите автомобили со наједноставни и примитивни мотори, постојат луѓе што биле посветени да создадат најбрзо возило на светот. Со текот...