27.8 C
Skopje
21.7.2019 - 13:13

Ознака: Бугарска црква

Двајца „за“, тројца „против“, или обратно

Деновиве многу од луѓето со кои се среќавам, дали на улица или во продавница, ми го поставуваат истото прашање: „Комшија, што е ова што...