27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 19:16

Ознака: број на седишта

Превозниците смеат да возат 50 отсто патници од вкупниот број седишта

На владина седница е донесена Уредба со законска сила за дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за превоз во патниот...