10.2 C
Skopje
29.11.2021 - 16:53

Ознака: број два

Бучавата непријател број два за скопјани

По извршените мерења на бучавата од сообраќајот, на неколку локации во Скопје, резултатите се алармантни. Измерени се максимални 111 децибели, двапати повеќе од дозволеното....