16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 18:45

Ознака: броени-недоброени

Попис за броени-недоброени и за политички наивници

Со оглед на фактичката конституционална состојба во Македонија, во која Охридскиот (рамковен) договор е веќе дел и од преамбулата на Уставот, а чија одржливост...