11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 11:49

Ознака: британски научници

Многу е веројатно дека заштитата од вакцината ќе ослаби со текот...

Заштитата што ја дава вакцината против коронавирусот, најверојатно, ќе ослаби со текот на времето, а кампањите за вакцинација ќе траат и во наредните години,...