Ознака: британска продавница

Во британска продавница забранети божиќните хитови

Заради здравјето на вработените, во една продавница во Велика Британија нема да се пуштаат модерни божиќни хитови. Менаџерката на продавницата, Ема Годивала, смета дека модерните...