1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 19:57

Ознака: Бриселска

Бриселска „дефанзива“ во процесот на проширување

Форумот на Блед се одвиваше во поинакво „сценарио“, во кое можеше да се забележи покритички настап на лидерите на земјите од Западен Балкан во...