4 C
Skopje
21.1.2019 - 11:19

Ознака: Бриони

Одбележани годишнини од убиствата во 2001 во Тетово и Гостивар

Во тетовски Челопек се одбележаа 17 години од свирепото убиство на Боге Илевски и Светислав Трпковски вработени во мотелот Бриони, местото каде ги загубија...